Pollet Medical Group

Pollet Medical Group maakt deel uit van Pollet Group. Pollet Group is actief in 3 domeinen: waterbehandeling, zwembaden en gezondheidszorg. Binnen deze drie domeinen bezit de groep bedrijven in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

In 2019 nam Pollet Group de bedrijven Sterima, Hemotech, Hema.T Medical & Medicole over. Sterima is gespecialiseerd in sterilisatiediensten voor ziekenhuizen & medische bedrijven.

Hemotech & Hema T. Medical leveren hoogwaardige producten en diensten voor dialyse en aferese in Frankrijk en hun overzeese gebieden. Medicole kan beschouwd worden als het Belgische equivalent van Hemotech. Pollet raakte vertrouwd met de medische sector via hun Duitse firma’s DWA en Herco Medical.

 

Beide bedrijven zijn wereldwijd actief in de integratie van waterbehandeling, concentraten en mediavoorziening voor ziekenhuizen en dialysecentra.

Door de integratie van 6 gespecialiseerde bedrijven in Pollet Medical Group, ontstaat een stevige groep met specifieke kennis, knowhow en expertise.  Elk van deze bedrijven vormt een onmisbare schakel in het geheel. Het zijn stuk voor stuk firma’s met eenzelfde DNA: familiebedrijven met lokale wortels en een uitstekende reputatie.

 

 

Dankzij die gecombineerde ervaring, de complementaire activiteiten en het internationaal karakter, speelt Pollet Medical Group een rol als Europese leider en full-service provider voor ziekenhuizen, medische bedrijven en dialysecentra.

1969
Retail met Unic Supermarkten (BE)
1970-2001
DIY-stores (Gamma)
1992
Overname van Euraqua en de start van Pollet Water Group Pollet Water Group
2004
Start van Pollet Pool Group Pollet Water Group
2019
Overname van: Sterima, Hemotech, Hema.T Medical, Medicole. Start van Pollet Medical Group Pollet Water Group
logo-hemotech
logo-hemat
logo-medicole
logo-sterima
logo-dwa
logo-herco