Medicole, distributeur & servicepartner voor DWA-waterbehandelingsinstallaties

We zitten niet stil bij Medicole! We zijn heel trots om u te melden dat het productgamma en onze dienstverlening, stevig werden uitgebreid. Sinds begin 2021 staat Medicole in voor alle service op DWA-installaties in België en Luxemburg. DWA is een zusterbedrijf van Medicole en maakt net als ons deel uit van Pollet Medical Group.

Om u een perfecte service te garanderen werd ons technisch team verder uitgebreid. We haalden extra kennis & ervaring aan boord. Afhankelijk van uw behoefte kiest u zelf 1 van onze 3 service formules:

  • Omnium service
  • Preventief onderhoud
  • Service in regie

Naast onderhoud en herstellingen kan u bij Medicole terecht voor het volledige gamma DWA-producten. Samen met de oplossingen van Herco Medical, eveneens een bedrijf uit onze Pollet Medical Group, bieden wij zo de meest complete range waterbehandeling, media-panelen en centrale distributiesystemen aan in de BELUX.

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie via sales@medicole.be. We staan u graag te woord!

Meer nieuws zoals dit

Medicole and Pollet Medical Group

Medicole maakt deel uit van Pollet Medical Group. Pollet Medical Group is wereldwijd actief op het gebied van de integratie van waterbehandeling, concentraten en de levering van media...

Medicole & Pollet Medical Group

Pollet Medical Group brengt 6 gespecialiseerde medische bedrijven samen. In België is Medicole ons vlaggenschip als full-service provider in dialyse. Het bedrijf werd opgericht in 2001 en is...